kuopion_miekkailijat

ALKEISKURSSI LAPSILLE 8-15 v.

ALOITUS MAANANTAINA 14.8.2023 KLO 17:30 ja jatkot maanantaisin 21.8.-11.9.2023 17:30 - 19:00. Hinta 85 €. Paikka: Otsola, Kemilänrinne 1.
Ilmot:kurssit@kuopionmiekkailijat.net

 

Alkeiskurssi nuorille ja aikuisille (15v ja yli)

ALOITUS LAUANTAINA 16.09.2023 klo 10-15 ja jatko keskiviikkoisin 20.9.2.-11.10.2023 klo 19:00-20:30. Hinta 100€ / Alle 18v, opiskelijat ja työttömät 85 €.
Hinnat sisältävät valmennuksen ja varusteet sekä tapaturmavakuutuksen. Paikka: Otsola, Kemilänrinne 1.
Ilmot:kurssit@kuopionmiekkailijat.net

Järjestämme myös koko ajan NON STOP-kursseja, KYSY LISÄÄ!

Alkeiskurssit

Paras tapa tutustua miekkailun saloihin on osallistua alkeiskurssille. Kuopion Miekkailijat järjestää alkeiskursseja lapsille (yli 9 v.), nuorille ja aikuisille. Hinta sisältää opetuksen ja miekkailuvarusteet kurssilla.

Alkeiskurssin tavoitteena on antaa
• käsitys mahdollisuuksistasi kehittyä miekkailun harrastajana
• tuntumaa harjoittelusta ja seuramme toiminnasta
• valmiudet miekkailuharjoittelun jatkamiseksi seurassamme.

Alkeiskurssien harjoituksissa tutustutaan miekkailun jalkatyöhön, pistoihin sekä pariharjoitteluun. Kurssin lopuksi pidetään loppukilpailu.

Kurssin hinta on aikuisille 100€ ja opiskelijoille/nuorille 85€.

Kurssille mukaan

Alkeiskurssin harjoituksiin vaatetukseksi riittää t-paita, pitkät verkkarit ja sisäpelitossut. Seura lainaa miekkailuvarusteet käyttöösi. Kurssin jälkeen voit jatkaa miekkailun harjoittelua Kuopion Miekkailijoiden viikottaisissa harjoituksissa.

Ilmoittautumisohjeet

Lähetä osoitteeseen kurssit@kuopionmiekkailijat.net sähköpostiviesti, jossa ovat seuraavat tietosi: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kätisyys (oikea/vasen) ja alle 18-vuotiaalla vanhempien sähköpostiosoite. Saat vastausviestissä tarkemmat tiedot kurssista ja siihen liittyvistä käytännön asioista.

Kurssin jälkeen

Alkeiskurssin jälkeen seuran varusteet (maskit, takit, rintapanssarit, hanskat, kylmät miekat = miekat ilman sähköisiä osia) ovat käytettävissäsi. Omat varusteet helpottavat harrastusta, mutta hankintoja kannattaa tehdä harkiten. Kaikkien varusteiden hankkiminen kerralla maksaa noin 300-600e.

Suosittelemme ensimmäisiksi hankinnoiksi oman sähköaseen, hanskan sekä vartalojohdon (körppäri) ostoa. Näiden hinta on noin 50-120 €. Muita varusteita voi hankkia harrastuksen edetessä.

On hyvä tarkistaa, millaisia vahinkoja ja onnettomuuksia oma, esim. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kattaa urheiluharrastukseen liittyen. Miekkailijan on hyvä vakuuttaa itsensä vakuutuksella, joka kattaa loukkaantumiset harjoituksissa ja kilpailussa. Vakuutuksen tulisi sisältää mm. lääkärikäynnit, tutkimukset, hoidot ja fysioterapia. Lisenssi on pakollinen harrastajille sekä kilpailijoille. Lisenssin hankinnan yhteydessä voi halutessaan hankkia myös Suomen Miekkailuliiton tarjoaman vakuutuksen. Junioreilta edellytetään noin vuoden harjoittelua ennen kisoihin osallistumista. Ennen ensimmäistä kilpailua on hyvä keskustella osallistumisesta valmentajan kanssa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Copyright 2011 Kuopion Miekkailijat ry

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Kielo Könönen

Kuopion Miekkailijat ry
Y-tunnus 2396652-9